Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 14:20

ΑΟΣ Γ΄ Εθνικής | χρήσιμο τεστ για Μύκονο [photos-video]

Την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους είχαν χθες στη Σύρο οι προπονητές του ΑΟ Μυκόνου και του ΑΟ Σύρου Θεόφιλος Παχατουρίδης και ο Μάκης Πούλος.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν πληθώρα συστημάτων, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, σε ένα άκρως ποιοτικό φιλικό.

Τελικός νικητής ήταν ο ΑΟ Σύρου με 3-2, που με την απόδοση του και την ποιότητα του έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες τις Γ΄Εθνικής.

Οι Μυκονιάτες αν και προηγήθηκαν δύο φορές με τους Βαλαμούτη (57΄ 0-1) και Πανέτα (85΄ 1-2) τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, με τον ΑΟ Σύρου να είναι πιο παθιασμένος και πολύ ποιοτικός επιθετικά, όπου με 2 γκολ του κορυφαίου του αγώνα Ιάκωβου Σταματίου (67΄1-1 & 87΄3-2) και ένα του Βασίλη Περιάλη (80΄2-2) πήρε τη φιλική νίκη.

Για τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, όπως τόνισε και ο ίδιος ο αγώνας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, ενώ τόνισε ότι παρότι ο 5ος όμιλος είναι πολύ δυνατός, έχει εμπιστοσύνη και πίστη στην ομάδα του.

Από την άλλη ο Μάκης Πούλος έδωσε λεπτά συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, ενώ τόνισε ότι σκοπός του είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους παίκτες αν διεκδικήσουν θέση στην βασική ενδεκάδα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι πρόεδροι των δύο ομάδων Γιώργος Φώσκολος και Αλέξανδρος Κουκάς, βράβευσαν τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο για την κοινωνική και ποιμενική του προσφορά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σεβασμιότατος αποκάλυψε στη διάρκεια ότι στα εξήντα του χρόνια δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ ποδοσφαιρικό αγώνα, πράγμα που φυσικά έκανε χθες.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σούρλας, Βαβουράκης, Αμπτούν, Τζώρζτης, Ελ Κάντι, Τερόλλης, Ξυγκάκης, Βελέντζας, Σταμούλης, Γ. Περιάλλης.

Στο Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κρητικός, Δημητρακόπουλος, Γεράρδης, Σταματίου, Πρίντεζης, Κόκκαλης, Συριανός, Μουστάκας, Πάπι, Β. Περιάλλης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Μακρόπουλος.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Πουλάκης, Μήτρακας, Μύρτυνας, Μπαλλής, Καρπαθάκης, Αργυρόπουλος, Καρακάσογλου, Καμπάνης, Καρράς, Λυμπερόπουλος, Καλαϊτζίδης,

Στο δεύτερο έπαιξαν: Πάλιουρας, Νάζος, Ξένος, Τσαλμάς, Καρατζάς, Βαλαμούτης, Δαμάϊ, Τσέκος, Ούσα.

 Τεχνική επιμέλεια: Βαγγέλης Αρχολέκας

Οι καλύτερες στιγμές

 

 Δηλώσεις

 

 

 

Η LIVE εξέλιξη του αγώνα

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares